Főoldal

perma MLP (Kenési feladatokat nyilvántartó program)

 

Kövesse nyomon kenési feladatait!

Kenési rendszert kezelő ingyen használható!

Megtekintheti online a rendszert bárhonnan, és nyomon követhetők a kenőanyag, a kenési pontok és a karbantartási feladatok. Működik minden okos telefonon, tablet PC-n vagy számítógépen, csak internet-csatlakozás szükséges *.

A program gondoskodik a kenési pontokról, emlékeztet karbantartási feladatokra, kinyomtatható a kenési ütemterv, ezáltal a berendezésekben és gyáregységekben felhasznált kenő patronok is kilistázhatók. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha további segítségre lenne szüksége vagy kérdése lenne.

*Az Internet használatának költsége a szolgáltatótól függ, amit nem a Perma térít. A nyilvántartó program használat ingyenes!!

-->több információért


 

Kövesse nyomon a kenési feladatait!

 A gépalkatrészek és berendezések optimális kenése az egyik legfontosabb karbantartási feladat. Általában kézi kenési ütemtervet vagy Excel táblázatot használnak a kenési pontok gyors áttekintésére. A legtöbb ilyen lista viszont nem tartalmaz olyan fontos funkciót, mint az automatikus emlékeztető küldése a közelgő kenési feladatok ellátására, az elvégzett feladatok nyilvántartása, vagy egyéb részletes információkat a kenési pontokról.

Megoldás a Perma adattábla

A szoftver segít megtervezni és szervezni a napi kenési feladatokat.

E-mail emlékeztetőt küld a függőben lévő feladatokról és nyilvántartja a patronok és egyéb kenési kiegészítők cseréjét – csak egy kattintással.

A szoftver funkciói:

1.      Bármilyen böngészővel elérhető

2.      Biztonságos adat továbbítás (SSL)

3.      Felhasználóbarát

4.      Nem igényel telepítést

5.      Automatikusan emlékeztet

6.      Automatikusan ment

7.      Elmentett adatokat exportálhatjuk

8.      Felhasználási képek és jelölések adhatók hozzá

9.      Adatcserét tesz lehetővé más felhasználókkal

Elérhető az alábbi linken több nyelven:

 Letölthető