Főoldal

Perma Nova 65

 
A perma tovább fejlesztette a NOVA termékét a 65cm³-es változattal.

Ahogy ismert, a perma NOVA az egyetlen olyan gázhajtásos kenőanyag adagoló a világpiacon, amely a külső hőmérséklet ingadozástól függően változtatja a belső gáznyomását, ami a kenőanyagot nyomja ki. Így -20°C és +60°C közötti környezeti hőmérséklettartományban garantáltan egyenletes kenőanyag adagolást valósít meg.
 
A perma NOVA ideális olyan kültéri alkalmazásoknál, ahol nagy a környezeti hőmérsékletingadozás. A beállított kenőanyag kiürülési időt ilyen szélsőséges körülmények között is tartja hasonlóan, mintha egy mechanikus hajtású adagolóról lenne szó!
 
A kisebb. 65 cm³-es kenőanyag tartály most lehetővé teszi ennek a kevés mennyiségnek 1 és 12 hónap közötti adagolását. Tehát rendkívül finom (akár 12 hónap alatt csupán 65 cm³ kenőanyag), takarékos, precíz, igazán minimálkenés megvalósításáról van szó.
 
A villamos motorok és a szellőző ventillátorok kenésével kapcsolatos konkrét alkalmazásról nyújt részletes tájékoztatást a csatolt két nyelvű anyag. További anyag megtekinthető a http://www.perma.hu/felhasznalasi-teruletek/perma-online-katalogusok  oldalon az alkalmazásoknál.
 
Megtisztelnek bennünket esetleges visszajelzéseikkel, kérdéseikkel. Kollégáink a magyarországi képviseleten illetve magánál a gyárban Németországban készséggel állnak a rendelkezésére!
 
megjegyzés: a 65 cm³-es patron vezérlőegységét aranyozott lemezke jelöli.
 
NOVA 65 eng                                          NOVA 65 deu