Főoldal

6 ok, amiért jól jár, ha perma automatikus kenőanyag adagolót használ!


A perma az, "aki" mindig, mindenhol jól ken, nem megy szabadságra, nem lesz beteg, nem felejt el kenni, mindig "van kedve" kenni és persze takarékoskodik Önnek, mert kevés kenőanyagot használ fel... FIGYELEM! További 3 ok: nem szenved balesetet, jól meg van nehezen hozzáférhető helyeken is, "szól", ha valami baja van...
 
 

CLASSIC

Cikkszámok

 

FUTURA

Cikkszámok

 

FROST

MEGSZŰNT a gyártása!

NOVA

Cikkszámok

STAR VARIO

Cikkszámok

nézzen meg filmen!

 

 

 STAR CONTROL TIME és IMPULSE

Cikkszámok

 

 

FLEX

Cikkszámok

PRO MP2

Cikkszámok

PRO MP6

Cikkszámok

 

PRO C PM2

Cikkszámok

 

PRO C MP6

Cikkszámok

PRO NET

Cikkszámok

ECOSY

Cikkszámok

 

START CSOMAGOK

 

NE FELEDJE! A perma az, "aki" mindig, mindenhol jól ken, nem megy szabadságra, nem lesz beteg, nem felejt el kenni és az, akinek mindig "van kedve" kenni!! Nézze meg a perma filmjeit!

   
 

Gördülő csapágy

Sikló- csapágy

Lineáris rendszer

Fogaskerék, fogasléc

Orsó

Tengelytömítés

Lánc

A gazdaságosság, a tökéletes műszaki megoldás és nem utolsó sorban - SŐT !!! - a munkabiztonsági okok elég nyomósak ahhoz, hogy ne sokat gondolkodjon a kenőrendszer mielőbbi bevezetésén.

A bevezetés csak lépésről lépésre, kezdve a kritikus pontokkal történjen. Ott kezdődjön, ahol a legnagyobb lehet a megtakarítás, a legjobban elkel a korrekt műszaki megoldás és ahol - és ez lenne az elsődleges, legfontosabb szempont - veszélyben van az emberi egészség.

Ha nem boldogul egyedül, akkor mi felmérjük és írásban tájékoztatjuk önt, hogy mi a helyzet Önnél kenésügyileg, megjelöljük a gazdasági előnyöket, ütemtervet adunk a bevezetésre és mindezt alátámasztjuk részletes költségelemzéssel. Megkönnyítjük a döntését!

Ráadásul munkánk díját jóváírjuk Önnek, amennyiben meg is rendeli tőlünk a kenőrendszert!

A mai szűkös lehetőségekben meg kell ragadni minden megtakarítási lehetőséget és Ön pont ezt kapja tőlünk!

Gondoljon csak bele abba, hogy mekkora termelés kiesést okozhat akár egyetlen apró csapágy meghibásodás, mennyibe kerül egy alkatrész beszerzése, mekkora emberi tragédia származhat egy munkahelyi balesetből, milyen meghurcolással jár egy munkahelyi baleset még akkor is, ha mindent előírásszerűen betartanak.

Ne feledje: a kézi kenés a múlté, a jövő neve PERMA.

Forduljon hozzánk bizalommal, a súrlódás mentes kapcsolat a specialitásunk.

Íme még 3 ok kicsit bővebben, olvassa el ezeket is ide kattintva!